26.3.14

Materijali za Uskršnje proučavanje sada na 7 prijevoda!
Ništa ne može toliko ubrzati rad mog srca kao razmišljanje o ženama diljem svijeta koje nam se priključuju svakim novim proučavanjem!


Bog čini predivne stvari u životima žena kad zajedno otvore i čitaju svoje Biblije u manjim grupama, ne samo ovdje u SAD-u, nego diljem svijeta!

Jednostavno obožavam čuti kako Bog spaja žene putem njihove zajedničke veze – Isusa Krista. Predivna je privilegija vidjeti kako tijelo Kristovo funkcionira u zajedništvu gdje se žene međusobno vole i prihvaćaju iz raznih denominacija, a ponekad i iz zemalja koje su u prošlosti ratovale…to može samo Bog!

Bog mijenja srca onda kada počnemo čitati Njegove snažne riječi i primjenjivati Njegovu istinu u svojim životima.Moja molitva za sve nas u ovom nadolazećem proučavanju je da usporimo i pogledamo na našeg Gospodina sa malo više zahvalnosti i strahopoštovanja, dok se usredotočujemo na ono što je Krist učinio na križu za nas i zašto je to važno.Danas želim posvetiti vrijeme i objaviti da je naše Uskršnje proučavanje sada prevedeno na 7 dodatnih jezika! 


 

 
Željela bih se osobno zahvaliti našim dragim prevoditeljicama što nam uvijek nude svoju pomoć, i time nam pomažu da se na ovaj način Riječ Božja širi diljem svijeta!

Nemojte zaboraviti da naše Uskršnje proučavanje započinje u nedjelju! Pozovite svoje prijateljice da nam se pridruže!


 
Božja ljubav sa vama!

Angela

Materijali za proučavanje:


 
 

No comments:

Post a Comment