30.8.13

Materijale za proučavanje Luku 17-24!!Jako sam uzbuđena oko našeg novog Dobro Jutro Djevojke proučavanja!
Tijekom ovih 8 tjedana, za proučavanje ćemo korisitit S.O.A.M. metodu kako bi dublje zaronili u stihove koje ćemo čitati.


1. S - Napišite stihove za taj dan.

2. O - Napišite 1 ili 2 opažanja iz odlomka.

3. A - Napišite 1 ili 2 aplikacije iz odlomka.

4. M - Molite za ono što ste naučili iz današnjeg odlomka.


Za ovo proučavanje besplatno ćete dobiti:  plan proučavanja, priručnik, tjedni video i blog postove, i dječji priručnik!
Svaki tjedan ćemo imati stih za pamćenje. Za svaki stih smo napravili sliku koje možete podijeliti na Facebooku ili Twitteru. Možete ih i printati kako bi lakše zapamtili stihove.


Također imamo materijale i aktivnosti vašu djecu!! 

Naš plan proučavanja izgleda ovako:

Želimo vas potaknuti da dnevno dijelite svoje misli i pitanja u Dobro Jutro Djevojke grupi za proučavanje. Ako vam je to u redu, također vas potičemo da dijelite svoja iskustva na Facebook stranici Dobro Jutro Djevojke, kako bi ohrabrili druge žene koje nam se još nisu pridružile. Vaša interakcija ohrabruje ostale da nastave sa proučavanjem i da završe duhovno jači.

Kreirali smo nekoliko dokumenata za vas koje možete skinuti, a koji će vam pomoći da se pripremite za nadolazeće proučavanje Luku 17-24. Svi dokumenti su spremljeni na Dropbox u PDF formatu. Ako nemate Dropbox, svejedno možete skinuti sve dokumente.

Dokumenti za skidanje:

1 Plan za proučavanje Luku 17-24

Radujemo se proučavanju Božje Riječi s vama!

Živite u Božjoj Radosti!
-Rosilind

No comments:

Post a Comment