26.5.13

Materijale za proučavanje Jakovljeve poslanice


Jako sam uzbuđena oko našeg novog Dobro Jutro Djevojke proučavanja! Tijekom ovih 8 tjedana, za proučavanje ćemo korisitit S.O.A.M. metodu kako bi dublje zaronili u stihove koje ćemo čitati.

1. S - Napišite stihove za taj dan.

2. O - Napišite 1 ili 2 opažanja iz odlomka.

3. A - Napišite 1 ili 2 aplikacije iz odlomka.

4. M - Molite za ono što ste naučili iz današnjeg odlomka.

Do kraja 8-og tjedana, prepisati ćete cijelu Jakovljevu poslanicu u svoj dnevnik. Razmišljati ćete o svakom pojednom stihu u Jakovljevoj poslanici, dok bude ispisivali stihove i proučavali ih malo po malo.

Ovo proučavanje će imati puno novih stvari koje će proučavanje Božje Riječi učiniti još uzbudljivijim!

Svaki tjedan ćemo imati stih za pamćenje. Za svaki stih smo napravili sliku koje možete podijeliti na Facebooku ili Twitteru. Možete ih i printati kako bi lakše zapamtili stihove.


Također imamo materijale i aktivnosti za Dobro jutro djevojke za djecu. Tijekom ovog proučavanja, vaše dijete će imati molitveni dnevnik u koji može pisati ili crtati. Jedna od naših sestara će dijeliti posebne aktivnosti za djecu koje su vezane uz proučavanja.

Naš plan proučavanja izgleda ovako:

Želimo vas potaknuti da dnevno dijelite svoje misli i pitanja u Dobro Jutro Djevojke grupi za proučavanje. Ako vam je to u redu, također vas potičemo da dijelite svoja iskustva na Facebook stranici GMG - Hrvatska i Bosna, kako bi ohrabrili druge žene koje nam se još nisu pridružile. Vaša interakcija ohrabruje ostale da nastave sa proučavanjem i da završe duhovno jači.

Kreirali smo nekoliko dokumenata za vas koje možete skinuti, a koji će vam pomoći da se pripremite za nadolazeće proučavanje Jakovljeve poslanice. Svi dokumenti su spremljeni na Dropbox u PDF formatu. Ako nemate Dropbox, svejedno možete skinuti sve dokumente.Radujemo se proučavanju Božje Riječi s vama!

Živite u Božjoj Radosti!
-Rosilind

No comments:

Post a Comment